КП Корюковский водоканал

Нарахування пільг (за умови наявності пільг на воду) у разі відсутності квартирного лічильника

Для оформлення пільги споживач повинен надати довідку про склад сім'ї, копії документів, що підтверджують право пільговика та членів його сім'ї на пільги (з пред'явленням оригіналів цих документів), копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів, пред'являє паспорт.

Розмір відшкодування пільги на житлово-комунальні послуги залежить від пільгової категорії згідно норм споживання громадянами холодної та гарячої води і водовідведення на одну особу із розрахунку за місяць, які затвердженні розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 15.07.2004 року №1285.

Поширення пільги на членів родини визначено статтею 51 Бюджетного Кодексу України. До членів сім'ї пільговика належать: дружина (чоловік), їхні неповнолітні діти (до 18 років); неодружені повнолітні діти, визнані інвалідами з дитинства І та ІІ групи або інвалідами І групи; особа, яка проживає разом з інвалідом війни І групи та доглядає за ними, за умови що інвалід війни не перебуває у шлюбі; непрацездатні батьки; особа, яка знаходиться під опікою або піклуванням громадянина, який має право на пільги, та проживає разом з ним.