КП Корюковский водоканал
Титульне фото

Шановні споживачі

В зв’язку з проведенням технічних  робіт  в додатку  Ощад 24 , велике прохання проводити оплату за послуги з централізованого водопостачання , централізованого водовідведення  та  постачання теплової енергії через касу банку, термінали , через додаток Ощад 24 за довільними реквізитами або оплачувати в інших банківських установах.

 Додаткове прохання  при  сплаті  за довільними реквізитами  обов’язково вказувати  особовий рахунок або адресу споживача та назву послуги.

 Вибачте за незручності .

                                      Адміністрація КП  «Корюківкаводоканал»

Далі ...
Титульне фото

ПОВІДОМЛЕННЯ!

В зв’язку з  регламентними роботами на  теплових  мережах  22  лютого  2024 року з  6-00 год. буде припинено теплопостачання до об’єків за адресами: вул. Шевченко №101 , № 74, № 98 А  та № 116 А.

 Теплопостачання буде відновлено в найкоротші терміни після  закінчення робіт  на лінії. 

 Вибачте за незручності. 

Далі ...
Титульне фото

УВАГА! ЗМІНА ТАРИФУ!

Повідомлення.

Обґрунтування 2024

Рішення № 537 "Про встановслення тарифів для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідвдення для КП "Корюківкаводоканал" на 2024 рік" від 28 грудня 2023 року

 

Далі ...
Титульне фото

ПОВІДОМЛЕННЯ!

Повідомлення про розмір плати за абонентське обслуговування.

 

Наказ № 161 від 22 грудня 2023 року

 

Додаток 1.

 

Додаток 2.

Далі ...
Титульне фото

Для надання послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2023 -2024 роки до вашої оселі за адресами будинків вул. Вокзальна № 3., Передзаводська № 6, Зарічна № 1 ,№ 3 та № 1в, Шевченко № 74, № 75 та № 81 просимо Вас особисто звернутися за адресою м.Корюківка пров.Вокзальний № 9 до КП "Корюківкаводоканал" з наступними документами:

- копія право власності

- копія ідентифікаційного кода

- копія паспорта власника

- копія технічного паспорта

            Довідка за тел. 066 92 55 977                       Дякуємо за розуміння

Далі ...